Praktické a vydarené tak by sa dalo nazvať pracovisko Moje Háby v Liptovskom Mikuláši. Už po niekoľko rokov tu funguje Krajčírstvo/Ateliér v ktorom sa spracováva oblečenie a vytvárajú sa tu unikátne kúsky. V minulosti pôsobilo v okolí stanice avšak časom sa rozrástlo a momentálne ho môžeme nájsť v jednej z bočných uličiek námestia osloboditeľov.  Majiteľka sa tejto oblasti venovala už 30 rokov a skúsenosť jej teda nechýba. Spolu s dcérou pracujú na tom čo ich baví a my tu tak máme možnosť využiť ich schopnosti a dopriať si to čo sa nám páči alebo to čo potrebujeme upravené podľa našich predstáv.

Ja som sa o tomto mieste dozvedel len nedávno keď som práve potreboval upraviť záves do bytu. Sestra mi povedala že si to síce môžem nastrihať sám alebo že to môžeme skúsiť nejako spolu ale ak to chcem mať spravené dobre mal by som sa obrátiť na krajčírstvo. Nechal som si teda poradiť a na mape Google som sa porozhliadol kde by sa niečo také v Liptovskom Mikuláši nachádzalo. Ako vždy ako prvé pozerám na hodnotenia takže som videl že tu mám asi tak 2-3 možnosti. Ale keď som si otvoril stránku moje háby tak som videl že je spracovaná unikátne a kreatívne. Že to nie je len tak na rýchlo buchnutá štvorcová šablóna ktorú všetci poznáme ale bola tu aj nejaká hra s grafikou. To ma hneď zaujalo a tak som najprv zavolal aby som zistil či sa venujú aj takýmto veciam. Na prvý pohľad sa zdalo že by mohlo ísť čisto o oblečenie čomu web napovedal ale nakoniec sa ukázalo po veľmi milom hovore že s tým absolútne nie je problém a dá sa to spraviť. Musím uznať že komunikácia je jedna z hlavných bodov ktoré ma presvedčili že som sa rozhodol správne. Kopu krát sa vám stane že niekam zavoláte a máte pocit že by ste boli radšej keby ste tam už nikdy nemuseli volať. Tu to bol presný opak a pocit že by som skôr chcel volať zas ale neviem o čo by som mal hovoriť 😅.

Závesy dopadli absolútne perfektne (sedia mi v izbe presne podľa rozmerov a vyzerajú ako keby som ich také už kúpil) komunikácia bola super, a neskôr pri ďalšej objednávke som prišiel na to že mám aj možnosť kontaktu pomocou Instagramu kde sa dá pekne vopred dohodnúť či akurát bude otvorené a či sa niečo dá spraviť. Viem si predstaviť že pre introverta by toto bola perfektná cesta ako sa vyhnúť telefonátu ak by s tým mal problém. Veľké plus 👍

Na záver by som ešte dodal že dnes som sa trochu zastavil aj na diskusiu a dozvedel som sa napríklad že Moje Háby robia úpravy na vlajky pre anglické futbalové kluby! Dúfam že to nebolo tajomstvo ✌️

Čomu sa Moje Háby venuje

  • Tvorba, návrh a prípadná úprava oblečenia (kreativitu tu využívajú radi)
  • Úprava látky podľa požiadavky (napr. spomínané závesy, obrusy atď.)
  • Firemné zákazky (máte niečo systematické čo treba vyrábať ? sem s tým)
  • Čokoľvek čo vám povedia (Komunikuje sa s nimi super tak im napíšte na IG alebo zavolajte)
  • Kurzy šitia pre začiatočníkov aj pokročilých

Kde to nájdem ?

Musím priznať že prvý krát som sa stratil a bol som tam ako ten ujko s kabátom v ruke z gifu ktorý sa obzerá kde to má ísť. Trik je v tom že nájdete na námestí Mobilcom predajňu hneď od nej vľavo je vchod do tunela/pasáže a v tom tuneli už v tom tuneli treba hneď pozerať po ľavej strane kde sú dvere, tam nájdete zvonček stačí zazvoniť a vyjsť na poschodie.

Adresa: https://maps.app.goo.gl/fw2NJEEpAtvL82Fc7

Web: https://www.mojehaby.sk/

IG: https://www.instagram.com/mojehaby/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *